WOW! Dit moet wel één van de mooiste ‘Tiny Houses’ ooit zijn! Bekijk zijn prachtige binnenkant maar eens!

Wij zijn helemaal geobsedeerd door het fenomeen ‘Tiny Houses’. Meestal worden deze huizen gebouwd met een klein budget, maar het resultaat is er vaak niks minder om. Ze gaan vaak ontzettend creatief om met de ruimtes die ze hebben!

Dit huis is ontzettend spectaculair. Dit huisje kan eenvoudig verplaatst worden door middel van caravan constructie. Aan dit paleisje hangt overigens geen klein prijskaartje, want dit nederige stulp kost maar liefst 89.000 dollar. Maar dan krijg je wel een volledig ingericht huis dat van alle luxe en gemakken is voorzien! Bekijk de prachtige foto’s maar eens!

Deel dit bericht met al je vrienden en familie op Facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*